Зберегти


|      

2014 Jeep Cherokee продемонстрував нові стандарти в Нью-Йорку

Сьогодні,нарешті,в просторах всесвітньої павутини з’явилася офіційна інформація про модель 2014 Jeep Cherokee. Авто,як запевняє автовиробник,піднімає планку світового класу динаміки на дорозі та економічності. Революційний дизайн Jeep всередині і зовні порадує естетів. Модель також оснащена рядом передових технологій безпеки.

Новий Cherokee,який замінює модель Liberty в США,це зовсім інший підхід,ніж те,що всі звикли бачити від бренду Jeep. Той факт,що нова модель заснована на платформі компактного хетчбека,обіцяє кращу керованість на дорозі,зручну їзду і достатньо місця всередині.

На даний момент 2014 Jeep Cherokee пропонується з двома двигунами на вибір:2.4-літровим MultiAir з 184 к. с. і 232 Нм і 3.2-літровим Pentastar V6 з 271 к. с. і 323 Нм з новою 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Менший двигун споживає 7,6 л на 100 км. Це значна цифра,по-перше,через основи хетчбека,а по-друге тому,що він має можливість відключати свою задню вісь,стаючи передньопривідний при необхідності.

Cherokee є одним з багатьох нових автомобілів,які отримали заміну своїм звичайним аналоговим приладам на світлодіодні або РК-дисплеї з віртуальними датчиками. Він також має 8,4-дюймовий сенсорний дисплей,оснащений десятьма стандартними подушками безпеки.

Напишіть відгук